Website offerte

Bij Your Dutch Media is het mogelijk om een gratis webdesign offerte aan te vragen. Wij stellen u enkele vragen waarna wij u een goede prijs kunnen offreren. Zo zijn de hoeveelheid webpagina’s van belang op de prijs, maar ook of u bijvoorbeeld de huisstijl digitaal in uw bezit heeft. Via een checklist met vragen kunnen wij u zo een prijsindicatie geven.

Persoonlijk contact

We geven geen offertes af zonder dat we persoonlijk met u een gesprek hebben gehad. Onze ervaring heeft ons geleerd dat als je weet met wie je zaken doet en persoonlijk contact hebt gehad er dan een veel beter resultaat ontstaat. Uiteraard willen wij alleen maar tevreden klanten en nodigen u dan ook graag uit om bij ons een kop koffie te komen drinken. Hiernaast kunt u een voorkeur geven qua dag, en we zullen dit zo snel mogelijk bevestigen. We geven zelf de voorkeur aan de avond-uren (na 18:30 uur) of een tijdstip in het gehele weekend (alle tijden).

Gratis en vrijblijvend

De webdesign offerte die Your Dutch Media uitbrengt is gebaseerd op een uurtarief van 45 euro (ex BTW, 2017). De offerte is 100% gratis en vrijblijvend. Besluit u bij Your Dutch Media een website offerte aan te vragen dan hoeft u niet bang te zijn dat u verplichtingen met ons aan gaat. De website offerte is vrijblijvend en kunt u desgewenst vergelijken met andere website bouwers.

Vul hieronder uw gegevens in:Bij voorkeur wil ik langskomen op:

Tijden gelden doordeweeks, anders graag aangeven bij extra informatie:

Naam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Ik ben geïnteresseerd in een:

Mijn huidige site (indien van toepassing):

Extra informatie wat u aan ons wilt laten weten: