Even voorstellen

Wie is Your Dutch Media

Your Dutch Media is gespecialiseerd in WordPress en opgericht vanuit de overtuiging dat alle organisaties gebaat zijn bij één aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van WordPress en het service & onderhoud hierop, omdat dit efficiënter is en betere resultaten oplevert.

Wij hebben focus en bieden een gespecialiseerd palet aan diensten aan. Your Dutch Media heeft continuïteit, resultaat en service hoog in het vaandel staan. We schakelen snel en transparante communicatie staat bij ons voorop. Bij ons weet je vooraf al waar je aan toe bent. We denken graag in mogelijkheden en gaan voor resultaat. Met 50+ websites van verschillende klanten in onderhoud, weten wij wat er nodig is om duurzame samenwerkingen op te zetten met onze klanten.

Hoe werken wij

Bij Your Dutch Media denken wij graag in mogelijkheden en gaan wij voor resultaat. Wij starten altijd met een intakegesprek met de potentiële klant. Dit doen wij om te kijken of er een goed gevoel is om de samenwerking aan te gaan. Hierbij nemen we de wensen en eisen van de klant door. Na het gesprek kunnen wij een offerte op maat maken. Wij werken met vaste prijzen, dan weet jij vooraf al waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Na goedkeuring beginnen wij met veel enthousiasme en kunde aan de nieuwe WordPress website. Gedurende het hele proces hebben wij nauw contact met de klant. Wij bieden altijd oplossingen en mogelijkheden en kunnen, waar nodig, voortijdig bijsturen. Goede communicatie staat voorop en om tot een goed eindresultaat te komen, hebben wij meerdere contactmomenten. Dit kan in een persoonlijk gesprek of via telefoon, WhatsApp, e-mail, Skype of Slack.

kopje koffie?
Over Your Dutch Media

Jouw bedrijf verdient een professionele website

Offerte voor een WordPress website

aanvragen