SSL Certificaten

Met SSL (Secure Sockets Layer) wordt u vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat uw gegevens niet onderschept kunnen worden. Als u kiest voor de meest uitgebreide validatie (EV) zien de bezoekers van uw website een groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens. Zo weten zij meteen met wie zij te maken hebben. Cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.

Beveiligde en gevalideerde verbinding herkenbaar aan de groene bedrijfsnaam én het groene slotje
Hogere pagerank in Google bij gebruik van SSL op de hele website
Controle van bedrijfsgegevens bij de Kamer van Koophandel voor een uitgebreid validatie certificaat
Voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens waarbij uw klant gegevens goed beveiligd blijven
Versleuteling van het dataverkeer tussen een webbrowser en een server
Een uitgebreid Validatie SSL-certificaat zorgt voor een hogere mate van klantvertrouwen

Wat houd uitgebreide validatie in?

Certificaat met groene adresbalk

Certificaten met uitgebreide validatie (Extended Validation) tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen.

Waarom een uitgebreid validatie certificaat?

Een uitgebreid validatie certificaat is ideaal voor webshops, banken en websites waar bezoekers gevoelige persoonsgegevens moeten uitwisselen:

  • Groene adresbalk voor maximale zichtbaarheid van de SSL beveiliging
  • Betrouwbare uitstraling werkt conversie- en omzetverhogend
  • Controle domeinnaamhouder, bedrijfsgegevens én aanvrager
  • Hoger in Google bij gebruik op de hele website

Wat is een Uitgebreide Validatie SSL certificaat?

De hoogste vorm van authenticatie voor SSL is Extended Validation (EV), ook wel uitgebreide validatie genoemd. De controles voor uitgifte zijn streng. Hierdoor zijn de kosten ook hoger dan bij certificaten met alleen domein of organisatie validatie. Ook is de levertijd meestal langer.  Een EV certificaat wordt in de meeste browsers weergegeven met een groene adresbalk, waarin naast de domeinnaam ook de (statutaire) bedrijfsnaam van de eigenaar wordt getoond.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd, worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld. Voor sommige leverancier is het noodzakelijk dat er documenten worden ondertekend en ons worden toegestuurd.

Levertijd

Door de uitgebreide controles die moeten worden uitgevoerd is de levertijd bij EV certificaten het langst. Voor de verwerking van aanvragen van een EV aanvraag van Comodo is meestal een werkdag nodig. Bij andere leveranciers soms iets langer.

IK WIL GRAAG EEN KOPJE KOFFIE KOMEN DRINKEN.

U bent altijd welkom! Wij zorgen ervoor dat de bonen vers gemalen worden en het perfecte kopje koffie klaar staat.

TOP