Moet ik iets aanleveren van tevoren?

Ben je van plan om bij ons een geheel nieuwe website of webshop te laten maken dan is het handig om de volgende zaken alvorens te regelen of door te sturen:

  • Domein, hosting en FTP gegevens
  • Gegevens van een admin panel ( zoals DirectAdmin, PLESK enz. )
  • Wilt u door ons een mailadres laten maken? Stuur dan uw voorkeur + wachtwoord
  • Foto’s van uw logo, het liefst in EPS of PSD formaat
  • Foto’s voor eventueel in een slider op de homepage
  • Kleurcodering van uw ( gewenste ) huisstijl
  • Teksten/content voor op uw website
  • Eventueel bestanden van uw oude website
  • Contactgegevens ( KvK, Btw nummer, telefoonnummer etc. )

Ben ik eigenaar van de domeinnaam?

Ja en nee, alle domeinnamen worden geregistreerd onder de naam van Your Dutch Media en dus ons eigendom. Als je beslist om bij Your Dutch Media weg te gaan zullen we ervoor zorgen dat jouw domeinnaam wordt overgedragen op jouw naam.

Wat kost een website?

Een goede en terechte vraag, echter zijn er meerdere factoren die meespelen met het maken van een goede prijs. Dit heeft te maken met wat voor soort website u wil laten creëren. Gaat u voor een standaard presentatie website met de meest gebruikelijke onderdelen, zoals een contactformulier, fotogalerij en een mooie homepage foto. Dan is het bepalen van een prijs een stuk eenvoudiger.

Gaat u voor een meer uitgebreide website, bijvoorbeeld met een webshop of ander maatwerk, dan word het bepalen van een prijs al een stuk complexer. Daarom gaan wij het liefst met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een heerlijk bakkie koffie.

Wat kost een domeinnaam?

Extra domeinnamen kosten per domeinnaam € 12,- excl. BTW per jaar. Het hangt er vanaf hoe veel extensies (.nl / .com / .Amsterdam / etc.) u wilt gaan gebruiken.
Wil je weten of je domeinnaam nog vrij is? Neem dan contact met ons op.

Waarom gebruiken jullie WordPress?

WordPress is een open source content management system. Dit houdt in dat het door programmeurs over de hele wereld goed wordt onderhouden. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat WordPress altijd optimaal werkt en aan de laatste internet standaarden voldoet. Een kwart van alle websites op het internet draait al op het WordPress CMS. Het is niet voor niets het meest gebruikte CMS voor websites! Het systeem is zo ontwikkeld dat iedereen er gemakkelijk in kan werken. Zodra het eenmaal goed is ingericht kan iedere website eigenaar gemakkelijk kleine tekstuele aanpassingen doorvoeren of foto’s toevoegen. Hier is geen ervaring en kennis van programmeren voor vereist.

Hoe lang duurt het maken van een website?

Ook dit is een bewerkelijke vraag. Voor het maken van een standaard website zullen er een stuk minder uren nodig zijn dan een uitgebreide website/webshop. Verder zijn wij afhankelijk van de aangeleverde gegevens, indien deze ‘nog’ niet in ons bezit zijn kunnen wij bepaalde onderdelen dan ook niet uitvoeren.

Hebben jullie een bezoekadres?

Ons bezoekadres is in overleg. Op dit moment werken wij beide nog vanuit huis en daardoor kan het bezoekadres verschillen. Veel verschil zal dit overigens niet zijn aangezien wij in dezelfde straat wonen.

Kan ik mijn factuur ook in termijnen betalen?

Ja dit is mogelijk. Dit zullen wij met elkaar bespreken en tot een duidelijke afspraak komen.

Zijn er beperkingen aan de website of webshop?

Er zijn geen beperkingen aan de website of webshop. Indien u site wat trager werkt door een te grote aanloop van bezoekers is er altijd de mogelijkheid om uw hostingpakket uit te breiden. Graag adviseren wij u welk pakket het beste bij uw gebruik past.

Andere vraag?

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Wat klanten zeggen: